sâmbătă, 24 ianuarie 2009

De ce rochii?

Cea mai frecventa intrebare. Pentru ca sint incapatinat… Vreau cu tot dinadinsul sa te fac sa observi feminitatea in cea mai curata forma a sa… rochia.
Ok! Deci hai sa vorbim de feminitate un pic. Nuuuuu, nu in termini pe care ii auzim toata ziua. As vrea sa iti vorbesc despre feminitatea care ma “face” pe mine. Aaaaasta e interesanta! Asta ma atrage si pentru asta fac rochii. Te-am prins? Esti atenta?
Fi atenta, fi atenta: trebuie sa fii vulnerabila. Cel putin sa pari vulnerabila, sa ai atit de multa confidenta incit sa nu-ti fie teama sa fi fragila, sensibila si ostentativ Asexi! Nonsexi, nesexi… Stii la ce fel de sexi ma refer, nu? Sexy TV. Asta este feminitatea in care cred eu. Este ceea ce noi, barbatii nu putem avea. N-ai nevoie sa fi remarcata din primul moment, n-ai nevoie sa “sari in ochi”, n-ai nevoie sa “prinzi” la publicul larg. Intelegi ca ceea ce ai tu e unic, du-te pe asta. Iar rochia o dau eu. Do we have a deal?
Hai acum sa vorbim despre rochia asta. Nu este mulata, nu este “sclipicioasa”, nu are un decoleu “curajos”, nu are tot spatele gol, nu e transparenta neglije, nu e furou, nu e corset, e rochie! E armonios propotionata pe tine, e matase, sublinieaza formele… narativ. Recunosc, se si muleaza, dar pe personalitate. Si atit!
Nu vei fi observata din prima, dar te asigur ca vei sfarsi centrul atentiei. Discret, subtil si delicat imaginea ta, personalitatea ta se revela. Asta-i tot farmecul. Iar eu, personal la asta visez.
Femeia cu mentalitatea asta, sigur consuma design vesimentar autentic, la fel si design interior, la fel si arhitectura. Trebuie sa fi informata, sa te feresti de trenduri, daca ceva e prea popular, evita-l! si vintage cu masura.
Daca vrem design contemporan, aici trebuie sa stam!

TABU, Octombrie 2008

3 comentarii:

VOLMER'S DESIGN spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
VOLMER'S DESIGN spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
VOLMER'S DESIGN spunea...

Asexy ! Nonsexy ! Nesexy ! Absolut sublim exprimat ! Daca doamnele ar urma indemnul tau lumea ar fi muuuuult mai frumoasa....desigur, feminitatea nu e un "flash" care te orbeste ci e diafana, subtila ca un parfum de calitate ce te invaluie si te ademeneste...si asa cum bine spui tu, femeia cu mentalitatea asta, va fi consumator de design autentic si va evita stridentele atat in vestimentatie si celelalte domenii enumerate de tine dar si in arta de a completa o tinuta perfecta cu o bijuterie pe masura creata anume pentru fiecare personalitate.
Ca artist plastic, designer de bijuterii unicat, pot spune ca a ruina o tinuta purtand o bijuterie care nu e in rezonanta perfecta cu "eu-l" fiecareia, e absolut catastrofal. Ador sa creez bijuteria unica, perfecta pentru fiecare "eu", cateva creatii sunt expuse pe site-ul www.volmersbijuteriiunicat.com....dar nu pentru a-mi promova site-ul ma aflu aici, ci pentru a afla parerea ta in legatura cu subiectul atins de mine in replica la articolul tau. E-mail volmers_design@yahoo.com in cazul in care doresti sa-mi impartasesti parerea ta.
Cu toata admiratia,
Rodica Georgescu-Volmer